DSCF5887

Over ons

We zijn een co-maker met ervaren vakmensen die
in meerdere disciplines van de fijnplaatbewerking inzetbaar zijn.

Pand Cox MetaalCox Metaal is een betrouwbare toeleverancier van fijnplaatwerk, plaatwerk, plaatwerkproducten en licht constructiewerk in diverse staalsoorten, aluminium, roestvast en thermisch staal. Onze hele organisatie is gericht op het produceren van kleine en middelgrote series; ook voor de productie van enkel stuks en proto's kunt u ons inschakelen, in alle gevallen krijgt u optimale aandacht. We zijn een co-maker met ervaren vakmensen die in meerdere disciplines van de fijnplaatbewerking inzetbaar zijn. We vertellen u graag in een persoonlijk gesprek wat wij voor u kunnen betekenen, mail ons voor een afspraak.

De werkvoorbereiding voor plaatbewerkingen neemt bij ons een belangrijke plaats in. Intensief overleg met de klant, meedenken als co-maker en inventiviteit zijn daarbij de kernwoorden. Dankzij dit sterke accent op de voorbereiding, kunnen we zelfs voor gecompliceerde plaatbewerkingen een korte doorlooptijd verzekeren.

"Meedenken? Dat is onze tweede natuur."

Maar verder denken en vervolgens met innovatieve technische oplossingen komen, dát is wat is onderscheid van anderen. Uiteraard altijd vanuit het vertrekpunt van de klant.